Известие

Collapse
No announcement yet.

Изчукване на заден калник и поправка на броня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изчукване на заден калник и поправка на броня

Чудя се дали можете да ми препоръчате някакъв добър сервиз в София, за да ми чукнат леко калника, да ми оправят бронята и евентуално боя ?
    За съжаление се оказва, че дори на паркинзите шофьорите са под всякаква критика и "ние" безобидните пичове си патим.
    145, 1.7 16V
    -----------------------

В сервиза на Юве и Ко. след Илиенци малко. Там ми боядисваха на мен заден калник и шофьорската врата и го направиха перфектно, никога не може да познаеш, че е боядисвана... и го направиха за 2 дни..
    Lexus IS200

Comment

а дали случйно има6 точния адрес он някаква визитка, за да го видя ж bgmaps например ? 10х
      145, 1.7 16V
      -----------------------

Comment

Рок&Ролл сервиза е мястото
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от ak47
          а дали случйно има6 точния адрес он някаква визитка, за да го видя ж bgmaps например ? 10х
          Адресът е "Балчо Нейков" 7
          тел. 8381049, 8380302
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от ak47
            Някой друг може ли да сподели впечатления от Юве и Ко?
            Alfa 156 2.4 JTD 09.2000

Comment

Първоначално публикувано от Bobo

Там Бат Божо тайни няма, а имаме и клубни отстъпки.... оня е магьосник!!!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Bobo

Там Бат Божо тайни няма, а имаме и клубни отстъпки.... оня е магьосник!!!

Симеоновско шосе - Рок енд Рол

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                  [ имаме и клубни отстъпки....
                  за тва сигурен ли си?
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ДА

Comment

А някои да знае ориентировъчна цена за цялосно боядисване на 146?
                      Мойта боя е под всякаква критика...
                      PLAY GOLF, DON'T DRIVE GOLF !!!
                      Alfa Romeo 146 Boxer 1.6

Comment

Първоначално публикувано от kordilio
                        А някои да знае ориентировъчна цена за цялосно боядисване на 146?
                        Мойта боя е под всякаква критика...
                        окло 1000 лв без боята
                        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

пф фък.. много..... ама аз за не питам за камера....
                          Alfa Romeo 146 Boxer 1.6

Comment

Ами ако не се направи в камера ще е доста грозна гледката,може даже и пясък да имаш запечатан в боята,да не говорим за прашинки
                            професионално боядисване може да стигне до 3000 лв в зависимост от сложноста на работата и качеството което ще получиш.
                            Иначе свястно боядисване за около 1000 лв само за работата е добре като цена.
                            Питай hristiqn със синята 145ца за какви разходи става дума......около 2000 лв за пълно пребоядисване и 3 месеца по-късно боята му се бели.

Ти каско нямаш ли
                            Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

Първоначално публикувано от IXIBIT
                              Ами ако не се направи в камера ще е доста грозна гледката,може даже и пясък да имаш запечатан в боята,да не говорим за прашинки
                              професионално боядисване може да стигне до 3000 лв в зависимост от сложноста на работата и качеството което ще получиш.
                              Иначе свястно боядисване за около 1000 лв само за работата е добре като цена.
                              Питай hristiqn със синята 145ца за какви разходи става дума......около 2000 лв за пълно пребоядисване и 3 месеца по-късно боята му се бели.

Ти каско нямаш ли
                              ами имам каско, но се чудя как да ги врътна, защото е застрахована одраскана от едната страна... ако можете да ми кажете трик който да мине на 100% а не да си го донабия....

а и нещо друго..... на мен 1000лв ми идват много, да не говорим за 2000лв..... тогава тая кола си остава вечно моя, а все пак мисла след 1-2 годинки да вдигна level-а на GTV или Spider...
                              Alfa Romeo 146 Boxer 1.6

Comment

Working...
                              X